23 maj 2011

Brain freeze

IMG_62103

Världen är inte medveten om deras skapare av en undergång
Hur kan gubben vara så grymt idiotisk att ens öppna sin käft och säga något. Att skapa den “kalabalik” han kunde ha gjort hade ju varit värre en än undergång. Nu var det ju knappt en jävel som trodde honom eftersom han hade tolkat det genom Bibeln och har haft fel förut. Sen att kalla en enorm jordbävning för jordens undergång är väll att ta i. Undergång låter mer som att jorden ska sprängas i bitar. Man kunde ju kanske ha överlev den så kallade jordbävningen och att det skulle då kanske skapat en katastrof istället. Hmm hmm. Men that´s over now! Nu är det bara att vänta till 2012.
Live your life, you never know when it´s over. 


Helgen har inte alls varit fel! Hållit Jim sällskap i hans nya lägenhet. Så nu är han Eskilstunabo igen. Tatuerade syrran igår, gick som vanligt rent åt helvete. Förstår inte vad fan jag gör för jävla fel. Får så olust att tatuera mer. Men man ska ju inte ge upp som sagt men aa. Efter det så följde syrran med till Jim. När vi skulle gå till han hittade vi en kundvagn såå vi tänkte att vi ska vara snäll och ställa tillbaka den. Men det var inte det ända, syrran hoppade i och vi gled runt som galningar. Tog satts på parkeringen och snurrade runt. Garv förlänger livet! Sen kom vi till han och då drog vi ut på cykelparkeringen och grillade! Såg nog riktigt roligt ut. Men kul och gott blev det efter mycket om och men haha. Sen skulle syrran tillbaka till bror så vi följde med henne. Då ville hon ju självklart åka kundvagn igen, så det var ju bara att låta henne sätta sig i en. Jim skjutsade då runt henne medans hon satt och garva och jag var nervös att dom skulle köra in i allt som fanns haha.

thjkl

Sovit som en ängel i helgen, utan att vaknat något alls under natten. Var så utvilad så idag har jag varit extremt trött hela dagen. Somnade sittandes på stolen vid köksbordet. Det är fan inte fränt. Men vaknade till och drog ut och joggade/drog en powerwalk och sjöng som en idiot. Försökte pigga upp humöret. Har min ångest efter att ha ätit godis och glass i helgen. Märkte att man inte var van vid att käka skiten, mådde illa som ett as. No more candy. Får sitta och äta mitt trogna Kellogs Special K, my candy. Men i morgon blir det gymmet igen, då mår man fint igen! Ska ändra lite på träningsschemat och försöka ta så många dagar som möjligt och ta någon dag i helgen också.


Ska sätta mig här sen och kanske göra en ny bloggdesign. Har skit lust att piffa till den ännu en gång. Har lite svårt för att hålla mig till en och samma! Hmm hmmm. Kanske inte ha den svart, känns lite för dystert nu när det är sommar och allt. Hmmm. Nästa helg blir det inflyttningsfest hos Jim! Hoppas denna vecka rullar på som fan. Onsdag kommer bidraget och det blir en överraskning och se hur mycket man får. Torsdag ska syrran ha dansuppvisning. Ska blir kul att kolla på!!


P190511_20.02






Står här med mina drag, man måste ta tag. Hämtar andan efter mycket, men även för lite. Mycket är slitet och sönder bitet. Laga de ärr som bildats av tid som egentligen aldrig existerat. Ett vetande utan ett medvetande. Läkan av år med många dagar, såna som försvagar är som att ta sig igenom en eld utan värme. För vem vill gå igenom kylan?







 

Här är en fin “somrig” bild på syrran och hennes nya åk hahah!

P190511_19.54

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.