9 maj 2011

Dag 1

Photo_00050

For the coffie lovers
Första dagen på NUEVO avklarad. Sovit ca 3 timmar i natt, så varit vaken sen klockan 6 i morse. Smått trött efter en underhållande dag! Vart inte så mycket gjort på första dagen mer en att snacka spel och annat. Men det tackar man inte nej till! Mådde kanske inte sådär super eftersom sömnen sen ångesten var kvar sen natten och sedan värmen. Så var snurrig, nog bäst att ta med sig en vattenflaska.
I morgon blir det att göra ett tränings och kost schema. Eller aa diskutera det. Ska bli skönt att börja gymma igen och sådär.
Tror denna vecka kommer gå riktigt snabbt, bara denna dag har jag knappt hunnit tänka så mycket på allt skit som brukar komma upp.
Jobbpsykologen var väll det jobbigaste. Tog upp ett rätt jobbigt ämne. Blev smått irriterad för hon förstår verkligen inte att man verkligen försöker och om hon hade haft samma så hade hon inte heller kunnat mått bra. Men men!

Drog och köpte grymmaste muggen på Åhlens! Muggen är gjort i porslin och locket är gjort av gummi. Så detta blir min morgon polare när man åker med kusinen till stan. Riktigt praktisk! Färgen är ju lite frän!

Where is the delete bottom when you need it.

1 kommentar:

  1. Låter ändå som en rätt bra dag :D
    Bästa superhero <3

    SvaraRadera

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.