26 januari 2012

Fuck the town!

7890Idag var det tillbaka till skolan, lektionen kändes som en evighet. Dock hade vi en ny lärare, hon var rätt frän faktiskt. Efter skolan skulle man då handla, vilket vart ett jävla kaos för det var stressigt satan! Värsta var när man skulle till fucking djuraffären och köpa kattmat.. Skulle köpa en stor påse med kattmat, men sen säger bruden i kassan: Behöver du kattsand? Har ett gratisprov här. Aa jo men visst, OM jag hade vetat att den inte skulle väga så förbannat så hade man ju tackat nej! Men var ju försent. Så fick släpa runt på skiten i stan. Vart bara mer och mer skit att hålla i. Går från 21:an till mitten av torget och känner att man måste byta hand, kollar ner och vad får man se? JO då är fingertopparna helt mörk lila/nästan svarta. Fick panik och bytte hand. Nu känns det som att man har bränt fingrarna.. Lyckat bruden! Ellller. Aja efter mycket om och men var man klar. Just nu känns det som att man aldrig mer vill gå på stan igen. Så jävla mycket folk, jobbigt att testa allt skit ( speciellt när man har jacka och massa skit ), blir tidspressad och aa nej fuck that! Vad man fick handlat blev: En skjorta. ett par byxor ( wohoo hitta ett fucking par i hela affären som satt något slimmat  ), 3 par troser och 2 Bh:er.
Har även suttit och kollat tåg priser ner till Skåne! Vill åka redan nu i feb men blir antagligen i slutet.. Vill ner nu nu nu!
HTC-Wildfire-iGadgitz-Tyre-Tread-Design-Silicone-Taske-Sort-26122011-1
hmprod





















Sitter och väntar på att dom ska få in detta mobilskal så man kan köpa det istället för att ha detta jävla rosa skalet! Sen införskaffa Bikini inför sommaren, nu när man lyckas hitta en snygg och som förhoppningsvis sitter bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.