2 augusti 2010

God morgon

Sweet att man får kaffe direkt när man vaknar! Tobbe hade gått och gjort de åt mig! Såg Naruto inatt och det börjar ju blå så jävla spännande så det inte är sant!! Man kan ju fan knappt vänta på dom nya avsnitten, det ena kommer på Torsdag! Irriterande som fan..

Ska försöka färga håret med permanent hårfärg den här gången eftersom jag inte har råd med flera toningar. Permanenta har en tendens att inte fastna, bara i hårbotten men vi får se hur det går den här gången för nu har jag inte färgat på ett tag.

Handlade lite på Helsingborgsfestivalen. Det blev ett linne ( med döskallar så klart ) sen en annan tröja/linne vet inte riktigt vad man ska säga att det är OCH det är rosa på! Har aldrig gillat rosa men det passade in på tröjan så det var det i alla fall + att de är döskallar på så. Sen blev det en ny töjning så nu är det upp till 5,5 i ena och 3 i det andra, ont som satan göre men men.

Kom på för någon dag sen att fan vad kul det skulle vara att se Kamikaze Jeanne serien istället för att läsa den som jag gjorde för ett par år sen. Så hittade den och blev lite sådär små glad! Så ska kolla om den är se värd. Läs värd är den iaf. Sen så har man börja kolla på Full Metal Alchemist som verklar riktigt bra, bara sätt lite men ska kolla mer.

Jahopp, då var sommaren nästan sluta. Snacka om att tiden gått riktigt snabbt, kände som man nyss tog studenten! Tycker inte riktigt man har njutit så mycket av sommaren som man kunnat men mer en förra i alla fall + att det har varit enormt skönt när det har regnat! Men nu kommer hösten som jag tycker är gryyymt mysig och kul att fota så! Sen får vi hoppas att vintern inte bli allt för taskig.

/ Elina Andersson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.