10 mars 2011

No sleep

nosleep
Gårdagen bestod av försöka städa och möblera om. Det tog hela dagen ungefär. Så man var lite slut när man väl vart färdig. Sen skulle det bokas biljetter för dagen biljetter till bion som jag och bror ska gå på. Vi ska kolla in Sanctum i 3D, får hoppas på att den är värd det! Har inte bloggat så mycket för det har varit rätt fullt upp och humöret har svängt som jag vet inte vad. Men eftersom det är en sömnlöst natt som denna så varför inte passa på.

Mamma har fyllt 50 år så det vart fira henne. Har aldrig sätt henne så lycklig och glad som då! Hon fick en sprillans ny räser ( Cykel ) eftersom henne höll på att sjung på sista versen, helt tårögd blev hon. Sen kom våran present som var en heldag med familjen i Eskilstuna, den skulle då vara helgen efter hon fyllt. Snacka om nervös hon var den dagen! Hon trodde vi skulle ge henne en striptease mitt på Frisdagstroget, men icke! Dagen bestod av att jag och syrran drog med henne till Chick där hon fick klippa sig, sedan tog vi en fika där ifrån bar vi av till bion vi hade reserverat. Kollade på filmen Åsa-Nisse och jag kan säga att den var riktigt riktigt komisk!! Lätt värd pengarna. Hon gillade den verkligen med vilket var tummen upp! Sen till sista stationen vilket blev Acropolis. Där vi tryckte i oss god mat och allt som bjöds. Hela dagen vart så grym! Vi hade verkligen lyckats med dagen! MEN sen kommer sista klämmen med det komiska på hela dagen och det var att på Kalles bil är det en lapp. Pontus springer och kollar vad det är. Man ser hur han börjar as garva! Kommer tillbaka med lappen och på den står det “ Du har glömt kameran på taket”. Vi alla började verkligen as garva! Så här ligger det till för dom som inte vet att min bror klistrade fast en Digitalkamera med fog lim på hans biltak för att folk skulle tro att han hade glömt den där. Så det lyckades han verkligen med MEN sen när vi kommer från restaurangen och ska dra oss hemåt så tyckte vi att det var något som fattades, då har någon hoppat upp och slitit ner kameran från hans biltak ( Han har en Dodge off road bil vilket är inte det lättaste att nå upp på  + att kameran satt fast med det limmet ). Vi började garva, vilken våga jävel att hoppa upp sådär och antagligen fastnat hängandes en stund mitt på en parkering i stan! Skulle ju gärna velat sätt det! Nu har den personen en icke fungerande kamera med en stor lim klump på haha. Kooomiskt komiskt!!

Här kommer lite bilder från mammas 50 års dag
dfgd
smörgåstårtamamma50

Just nu är humöret inte alls på topp. Saker har hänt men inget som behöver nämnas. Tungt, orklöst och hårt. Önska att livet inte var så extremt och orättvist. Får en verkligen att vilja falla till mark och inte mer stå. Men man måste för att få dom där ljusa dagarna med, men just nu kommer det inte komma sådana på ett tag.

Försökte tatuera lill syrran här för några dagar sedan men kan ju säga direkt att det gick åt helvete med det. Nålen ville inte alls igenom hennes hud hur mycket jag än spände och allt. Så det blir att ta med henne till Lars så fixar jag det på henne där. Men skäms över mig själv där. Men men man lär sig hantera paniken kan man säga direkt.


Nu till slut vill jag bara tillägga att vi har ett extremt grymt räv par som går omkring vid huset. Verkligen underhållande att kolla på dom med för här om dagen så hoppade en av dom rakt upp i luften och ner med framtassarna så dom fastnade i snön så baktassarna stod rakt upp i luften ( Såg ut som den stod på händer ). Man vart lite full i skratt för en stund.

IMG_5233
P.S kvällen den 19 Mars kommer månen vara enorm, den har inte varit så när jorden på 19 år. Kanske blir en vacker upplevelse så passa på att titta ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.