7 juni 2012

Hello sunshine

Det är ju fint att man gott och blivit sjuk.. IGEN. Samma visa om och om igen. Men det ska nog inte hindra en från att röjja på syster min student ikke! Nu är äntligen allt nästan handlat, ska in i morgon och fixa det sista och sen blir det en hel dag i morgon med att fint slipa och greja. Det kommer bli så jävla grymt om allt går som det ska! På lördag är det 2 HELA jävla år sen man tog studenten… Känns helt sjukt! Tiden har gått så grymt fort! Glädjen kommer nog tillbaka nu när man ska kolla på henne haha. Uj uj!
OCH det har varit grymt jäkla väder idag, kollar på termometern och ser att det är 38 i solen. Men det håller sig nog inte länge för det daltas om att det ska bli dåligt då just till studenten. Hmm hmm!
Åkte in till stan igår för att meningen var att jag och pontus skulle gymma. Men det blev inte riktigt så för man gick ju och blev sjuk på några timmar bara! Såå satt och dog hemma hos ante. Lirade Diablo, kollade någon sjukt knasig anime serie, tvingade han att gå ut och gå och sen glodde vi film. Ena var bra och den andra sög verkligen, dagens “skräck” filmer usch.. Sen var det dags för dagens to do list! Var att köpa alkoholen och lämna det hos Pontus, gå till NUEVO och intervjua Peter och träffa folket och sen handla det sista och sätta sig på den där bussen hem. Att vara på Nuevo igen fick verkligen upp humöret, kan säga att man verkligen fastnar där även fast man får massa “pikar” haha. Så nu är man äntligen hemma och är sjukt trött och hostig och har saker att fixa. Keep on going!
Vill egentligen bara att denna vecka ska vara över hahah! Men men går fort får man hoppas.

IMAG0833





Det är såhär man ska spela Diblo, WTF!!! Förstörde nästan min syn på spelet hahah! Seriöst, gå och döda rosa hoppande grisar, enhörningar som sprängs och hoppade packet och sen fina små regnbågar hahah!! Jaha, så kul hade Blizzard hahaha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.