2 juni 2012

Going to the end of the line

IMG_9610Då var det söndag och jag sitter här helt borta i huvet känns det som. Den stressen, den lilla sömnen och dom stunderna har verkligen tagit både fysiskt och psykiskt rätt så hårt. Minnet, synen och talan är inte som den ska alls. Vill bara ha den kommande veckan över och så kanske allt kan landa lite. Nästa vecka känns som det kommer vara något som man inte längtar till, intervju som ska göras, fixa saker till lillsyrrans student och det ska handlas och en massa mer, skriva klart och skicka in alla enheter och aa nej. Men så kan man ju se fram då emot syrran student som man verkligen hoppas på gå som planerat och då kommer det vara en grym start på sommaren.
Denna vecka har varit näst in till ett rent helvete och bara känt att nu ger jag fan upp!! Var så nära flera gånger på att svimma, spy och undra om jag hade blivit galen. Har som tur var haft dom personer som vet hur man lyser upp tillvaron och fått en att försöka resa sig upp.
Ja juste, det är ju den 3 juni och vet ni vad, det är skit pissigt väder!! Just nu är det storm utanför och 3 +. Flera hus har varit utan och en hel del träd som fallit. Ser ut som träden utanför fönstret snart ska dras upp ur marken. Inte riktigt det vädret man vill att en sommar ska starta på, men får hoppas på det bättre!


IMAG08163




En docka kan du leka med precis hur du vill, den har ju inga känslor och känner ingen smärta. Kan kastas på ett golv och du bara låter den ligga där, tills nästa gång du känner för att leka. Du gör det gång på gång, om och om. Men än dag kommer kanske dockan fälla en tår och du kanske förhoppningsvis förstår vad som egentligen förse går.
Elina Andersson ©

1 kommentar:

  1. Vädret är värdelöst och enligt lärarna ska det vara likadant på dagen vi tar studenten, inte så bra start på sommaren nej :(

    SvaraRadera

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.