16 juni 2012

Summerburst 2012!!!

IMAG0850Bilden är tagen när jag och babe är på väg ut och satte en pil där vi stod, vi kom så jäääävla nära det var såå grymt!!

Vet inte vart jag ska börjar någonstans med gårdagen.. Den vart helt jävla S.J.U.K!! Kan börja med att vi först inte var så jätte taggade med att åka för det vart rätt mycket strul osv, men kan säga att den tanken försvann senare när man väll var på Summerburst! Tog ett tag att komma till sthlm, så vi satt och krökade i bilen på vägen dit. Ett rent helvete att köra där och att ens hitta där men tillslut var vi väl framme! När man hörde musiken och kände ruset, då kommer adrenalinet och gunget i hela jävla kroppen!! Vi var utanför ett tag för jag var så över jävligt pissnödig och det är inte direkt lätt att hitta någonstans att pissa men sen så och fick på köpet träffa en as härlig brud hahaha. Så gick vi för att fixa banden och det var bara några minuter innan Tiesto skulle spela, så kommer vi in ser ALLT jävla folk och hör hur han börjar spela. När vi stod där, Seriöst har aldrig i hela mitt liv gått loss så jävla hårt som då!!!! Det är helt obeskrivligt det var så över jävla grymt!!!!!! Hoppas, studsa YEAH you name it!! Har nu sätt världens kändaste och grymmaste DJ i världen och det var värt var ända krona!! Helt oförglömligt…Så var Johan så grymt enormt jävla snäll och skjutsa dit och hem oss, så han ska ha creeds!

Idag blev det att dra in till malma för att köpa lite saker och senare blir det att kolla Live sändning från Summerburst idag, tur som fan så filma dom inte igår hahaha! Börjar klockan 8 på Svt 2. Kolla in! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.