17 april 2011

My weekend

Fredagen: Gick upp klockan 6 på morgonen för att åka till Eskilstuna. Vart lite smått sjuk på morgonen, vart bara värre och värre till på lördag morgon. Låg med feber och kunde knappt andas. Med dock hindra det inte mig från att kicka skiten ur bror och Torbjörn i Tekken igen! Dock vann Torbjörn denna gång så nu står det 1-1. Sen var man kickass och slog lite folk online! Satt och surade resten av tiden + lyckades hälla halva ölen över brösten hah lyckat!
Sen gjorde man klart gaddningen också, inte så skönt när man redan hade värk i precis hela kroppen och var känslig för minsta lilla beröring!

IMG_5645
Lördag: Vaknade, och var bättre igen förutom att förkylningen var kvar. Hatar när jag får sådär att man blir sjuk en dag och så försvinner det dagen efter. Kanske puschar mig själv lite hårt med träningen. Fick bråttom  ner på stan för man var lite försenad att träffa Jim. Vi drog till Rothoffsparken där Ante, virre och lite annat folk var. Där med slutade det med att man såg ut som ett fucking träd för dom satt och kastade grenar på mig!! Jim åt på Spicy Hot så vi satt där ett tag. Sen lyckades han övertala mig att dra med till hans syrra! Men det var bara tur för hade riktigt trevligt och roligt! Spelade little big planet hah vilket jävla spel! Fick för oss att dra till Subway klockan 1 eller 2 på natten. Vart att kolla serie samtidigt. Sen vart det att dra sig hem mot kusinen och sova där.

Idag: Vaknade, sedan drog till bror. Drog till Svea Plan och köpte frukost och godis av någon anledning vilket man har ångest för!! Men men.
Nu sitter man här och har inte sådär super mycket att göra. Trodde jag skulle ha något att göra idag men verkar inte bli så. Ska nog kanske dra mig en inlines runda och se hur det är att åka i stan. * Små rädd *

IMG_5632

Jobbpsykologen på Tisdag. Lite smått nervös av någon anledning. Gillar inte.. Då ska man kodas. Sen se om man får något svar av Nuevo, får hoppas. Sen hoppas på att man får pengar denna månad. Är glad över detta väder som varit några dagar nu! Härligt. Så skönt att ta en joggingtur på kvällen!

IMG_5626
Don't try to wake me in the morning
Cause I will be gone.

2 kommentarer:

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.