22 juli 2011

PPA

'

Igår höll man sig i stan. Gick upp runt 6 på morgonen för att man skulle på möten. Drog till Ante innan jag skulle på första mötet. Kommer in i hallen och tycker jag känner igen skorna som stod på hallgolvet. Virre var tydligen där också, alla låg dock och sov så satt och kollade på dom när dom sov så “sött”. Första mötet gick sådär. Sen hade man tid på Um, det gick bra och hon var verkligen trevlig och rolig vilket gjorde en på gått humör. Sen blev det stan för att leta efter lås så jag kunde fixa ett halsband till armband för det gick sönder. Strosade runt där ett tag. Sedan gav man sig tillbaka till Ante, då hade i alla fall Virre vaknat. Så satt och snackade med han och försökte väcka retardet som sov med solbrillor på sig. Tiden gick och så var det dags för PPA återträff. Något jag inte hade sätt fram emot. Men det slutade med att man gick därifrån med ett leende och kände sig grym. Roligare och snällare människa är svårt att hitta. Vi fick gåshud av en del saker vi pratade om för det jag sa hade hon skrivit. För dom som inte vet är PPA en personlighets analys. Man gör det för att se vad en person behöver ha hjälp med, kan vara bra om man ska ut i arbetslivet och lite annat som inte behövs gå in på. Trodde man skulle få höra massa negativ men så blev det inte. Sen gav jag mig av mot gymmet, det blev stryka, cykling och springbandet. Sen tillbaka till Ante men då hade han vakna. Fixade ett bättre Wc3 så nu kan man köra med dom här hemifrån. Good good!

Såhär löd min analys:
 Beskrivande ord: Inflytelserik, övertygande, vänskaplig, verbal, kommunikativ, karismatisk, sällskaplig, generös, delaktig, snäll, ihärdig, pålitlig, ej krävande, mild, självständig, envis och viljestark.

Allmänna kännetecken: Gör gott intryck på andra. Har ett underliggande behov av trygghet och struktur. Bra på att kommunicera muntligt.Viljestark och självständig. Kravlös och oaggressiv; Föredrar att göra affärer på en vänskapligt sätt. Kan knyta ihop lösa ändar. Vill ha gynnsamma arbetsvillkor.

Motivatorer: Elina motiveras av uttrycksfrihet, demokratiska förhållande och ekonomisk vinning. En trygg situation, ett fungerande privatliv och status quo är också viktigt för henne. Hon vill gärna ha uppriktiga uppskattningar och erkännande för ett väll utfört arbete.
Om en person har en chef bör de helst vara någon som är en delaktig och diplomatisk ledare som är intresserad av människor. Hon behöver tydliga arbetsramar, men det är lika viktigt att chefen ser att denna person arbetar bäst i tryggheten i en strukturerad arbetsmiljö.

Värden denna person bidrar med i organisationer: Elina har lätt för att umgås med andra oavsett om de är en del av hennes arbetslag eller främlingar. Hon är bra på att kommunicera och har en välutvecklad verbal förmåga samt är bra på att lyssna. Hon kan anta en inofficiell roll som rådgivare åt sina kollegor och underordnade. Hin gör ett gott första intryck och vinner över andra med sin charm och smittsamma entusiasm. Hennes främsta styrka är sin förmåga att motivera andra och att sälja sina idéer, produkter och koncept. Hon visar ihärdighet och är att lita på när det gäller att nå slutresultat i ett projekt.

När hon hade läst upp vad hon hade kommit fram till så såg vi rätt klar att Omvårdnadsutbildningen var rätt val för mig. Förutom just analysen så pratade vi om lite annat och det var läskigt. Dom saker hon skrivit upp. Det var precis som hon kände en. Usch, kusligt. Men häftigt.

Idag var ingen rolig början. Vaknade i natt av att det regnade och åskade, inte så ovanligt. Men ändå läskigt just när man ska sova. Vaknade och det var värre. Mor och syster var i köket så gick till dom. Då började allt. Blixtarna gick 1 i 1. Det slutade aldrig. Där emellan kom redigt stora blixtrar utanför. Vi har så enormt mycket kontakter i huset och gör att detta är ingen rolig och mysig plats att vara på just då. Jag står i köket och mor och syster i hallen. Ser hur det lyser till i eluttaget bakom dom, nästan så det slog ut lågor. Skrek till och hoppade högt av rädsla. Kunde knappt röra oss. Aldrig varit med om något skrämmande en det där! Det var verkligen hemskt. Mor har varit med om åskväder som inte går att förklara men aldrig att det har blixtrat 1 i 1. Just här på landet är det ju usch.. Så blixten slog antagligen ner i närheten eftersom det gick ut i uttagen. Så nu funkar inte våra bärbara telefoner. Yeah folk säger att det är mysigt, visst det är det men inte här. I stan står man ju vid fönstret och kollar men det går inte riktigt.
Men från det onda, till det goda. Ska med underbaraste Twin och fira Jojjs ikväll! Så snart blir det att hoppa in i duschen och fixa lite.

Like a knife in my back I fall to the ground. Never thought this would happen again.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.