25 juli 2011

Storhandling

P250711_15.32Eftersom jag äter “Specialmat” så handlar jag det mesta själv. Syns också på kassarna när vi hade varit på Willys vilka min var haha. På bordet: Honungsmelon, Avokado, Palsternackor, Kummin, Lätt Crème fraiche, Vitalbröd, Fullkorns hamburgebröd, Cornfilé, Vegetariska hamburgare, Lätt mjölk, Lätt youghurt, Makrill och ett päron. 

P250711_15.37Sen vad som införskaffades på Ö&B + Karlssons: Hårspray, Shampo med doft av honung och något mer, Body & ansiktsskrubb, Ansiktsmasker och sedan 2 doftljus som luktar vanilj! Luktar extreeemt gott har ett av dom tända nu.

P250711_15.38Till sist mina extremt grymma kaffemuggar! 10 kr st, helt sickt!! Och eftersom man dricker rätt mycket kaffe var dom i perfekt storlek också.

Så nu sitter man här helt mör i kroppen efter en hel dag i Strängnäs + haft vikterna runt handlederna och varit ute och gått. Hoppade lite hopprep också. I morgon blir det hem till bror och hjälpa han med lite skit. Redan klockan 7 på morgonen ska man cykla dit. Blir nog mycket slit och bärande som vanligt haha. Gör i och för sig inte så mycket. Då får man träningen för den dagen!
Cornfilén är godkänd! Gjorde vegetarisk mat idag för att testa och det lär bli flera gånger. Ska testa att grilla det med för Twin sa att det var gott.

Miss miss miss so mutch…..

1 kommentar:

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.