24 juli 2011

Wait whaaat?!

IMG_7528

Vad har helgen bestått av, hmm!
Fredags åkte man in till stan med underbaraste Twin för att fira Jojjs som hade fyllt. I början var det inte världens drag men det blev det sen. Vi var runt kanske 10 pers i deras bastu till lägenhet haha. Även fast man var nykter så kunde man hålla ett gott humör för det var lite skoj att kolla på när alla vart bara mer och mer fullare. Drog ut till rondellen och hängde där, var ett par raggarbilar som körde ett antal varv där. Sedan blev det att dra sig mot krogen. Inte direkt världens drag däremot + att jag kände verkligen hur man passade in, hm eller inte hah. Björn han satt och sov, vi garvade sönder. Sen var det knappt bara han haha. Sedan skulle dom äta på Kebabhuset så satte oss där, kollar upp och ser att himlen blinkar som rena diskoteket! Hela vägen hem sen satt man och kollade ut genom bilfönstret på dom enorma blixtarna. Lite små läskigt ja! Sen vart man på hoppad av Sandra och bror! Men mycket braaa dag/natt!

Lördagen hände det inte så mycket. Gick in till Malma för att hämta ut mors och mitt paket med syrran. Höll på att bli överkörda av spårvagnen! Sedan på kvällen gick man ut och gick, fick se mor hoppa hopprep och det ser riktigt kul ut. Spelade Wc3 men retardet och Helge. Men dom bara satt och garvade, not cool! På kvällen sen var man lite halv slö och satt på fucking Skype och snackade med retardet medans man spelade lite små spel från Zylom.

idag har man gjort rätt mycket faktiskt. Cyklat en bra bit, till pappa sedan fortsatte vi till farmor och farfar. Där blev vi kvar ett bra tag eller aa hela dagen. Farmor försöker göda en med allt hon kan hitta. Men funkade inte riktigt haha. Klockrenaste var när farfar och farmor åt kebab, säger farmor: Kebab vet man aldrig vad det kommer ifrån, kan ju vara en stackars åsna. Wait whaaaat?! Började tok garva! Hon är för go hon. Lyckades få syrran att äta sallad istället för pizza haha! Sen har man gått med vikterna runt handlederna hela dagen också. Blir att ha dom i morgon hela dagen, ska och storhandla i Strängnäs med mor och moster. Kört motion och styrka idag. Igår vart det motion eller aa blir det varje dag i och för sig haha! Ledig denna vecka också så blir inget gym. Men har ju grejer hemma så. Ska ta hem mors träningscykel från pappa. Inte super hel men vafan måste ju ha lite extra sen i vinter när det blir kallt! Försökte med Csn idag också IGEN meeen det gick ju som vanligt inge bra alls. För mycket poäng, WHAT?!  Skriver ju in så mycket som det ska vara.. Hmf.. Jaja fixar sig nog sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.