17 oktober 2011

B-day

P161011_16.11

Min present till syrran, fixade ett pussel som består av bilder där hon är med både pinsamma och schysta bilder. Sen i mitten står det: I beat the world with every step I take, för det gör hon verkligen. Pusslet vart tydligen kalasets höjdpunkt för dom låg ca 1 timme på golvet och försökte få ihop det hah. Inte vart det lätt inte. Men hon tyckte det var nice och glad blev hon, så det var ju bra! Fast hon fyller i morgon så då ska hon få ytligare flera presenter. Var och köpte en till idag, på samma gång så skänkte jag 10 kr till Childhood, tror ja det heter i alla fall!
Dagen för övrig har varit riktigt jävla seg, jobbade inte så länge idag men hade så fruktansvärt ont i magen och extremt trött så vill inte veta hur jobbigt det kommer bli i morgon då man jobbar kväll, 12-21.. Ska upp riktigt tidigt i morgon bitti för att hinna gratta lill syrran innan vi alla ska iväg. Såå runt 5 kanske på morgonen. Sen åka iväg till stan så är där inne vid 8. Får sova lite då innan man börjar. Kommer vara fucking zombiebrud!!!

jkl



Lill syrran och jag beställde precis varsin sån här. Nästa som en onepiece eller vad dom kallas. Köpte den bara för att den var billig och för att vi fruktar att det kommer bli extra kallt denna vinter här hemma. Förra året var det kanske runt ca hmm 10 grader om inte mindre inne. Mor sov med termobyxor, vantar, möss, mjukisbyxor, t-shirt och tjocktröja. Det var is på henne fönster. Inte så fuuun direkt. Så den kommer komma till användning.





Min rädsla för att åka bil har blivit ännu värre nu. Syrran, Tobbe, bror och Clara höll på att krocka i Lördags. Dom mötte en bil och precis när dom möter den andra bilen så springer det ut en älg framför bilen bredvid dom så han får älgen över sig och sen flyger älgen över Tobbes och deras bil. Som tur var körde ingen av dom vägen och föraren i andra bilen fick inga skador men hans bil däremot. Det var på millimetern att dom inte krockade själva med den.. Hade dom det hade den varit inne i bilen.. Fan vilken jävla tur dom hade, helt sjukt!!!  Fucking livsfarligt med bil.. Usch…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.