23 juni 2011

Crazy day

IMG_6653

Vilken dag det har varit. Inte dåligt på något sätt alls! Började med att man fick sovmorgon vilket var vad man verkligen behövde, kände mig så grymt utvilad vilket man inte har gjort på ett par dagar. Sedan drog jag och John till gymmet. Trapporna där var inte roliga för benet men vafan orka ta hissen! Körde på ett halv hårt pass. Sedan drog vi oss mot stan. Där jag hetsade satan medans John gick som en liten teddybjörn. Han fick till och med säga åt en att ta det lugnt, fan illa haha. Köpte träningshanskar ( dom på bilden ), en klänning som ja tänkte ha till midsommar ( måste ju klä upp mig som alla andra ) sedan ett par LJUSBLÅ byxor faktiskt, inte riktigt vad man är van vid men tänkte att lite ändring gör ju ingen skada! Fan va svårt det är att hitta bra storlekar. Minsta är för pösigt, not nice!!! Men men! Sedan lite små kraffs.
Aa nej men annars hade man det super kul iaf, eller aa tror John hade det mest för han garvade mest åt mig! Korean jävel hahah!
Sitter och väntar på att dra och handla det sista i mataffären innan man drar sig hemåt halv 12 i kväll.
I morgon blir det att fira som sagt Midsommar hos kära moster! Hon har grift sig så ska fira det med. Kommer bli riktigt kul slår jag vad om haha!
IMG_6636IMG_6652

Har ju skaffat en till blogg där jag lägger ut lite nyttiga recept. Just nu har det bara kommit upp ett men ska sätta mig nu i helgen och lägga upp 2 till. Ett brödrecept och sedan ett annat på en avokadoröra som är grym!
Sen lite hur man kan göra en lite nyttigare gröt men det är inget direkt recept kanske haha.

Men ha en grym midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.