12 juni 2011

Hangover 2 000..

345678

I går var det smygöppning för Beccas och Millas affär Black Dahlia. Det var riktigt kul och dom har fått till det riktigt snyggt där. Kommer gå riktigt bra för dom! Skrattade och hade skit kul. Fick hålla i en bäbis som åt upp min hand och sög på mitt finger men det vart inte lika kul när han fick känna att ja hade hårspray på fingrarna haha!
Målningen ja gjorde hänger där inne med. Var inte riktigt nöjd med den själv men men, allt kan inte bli bra. Sedan efter det drog man till kusinens inflyttningsfest. Rätt så jävla jätte otaggad. Tryckes cider och lärde mig Moonwalka! Mm, skit snyggt det såg ut. Slutade inte lika kul kan ja säga.. Kunde inte stå, prata eller gå. Bara krypa och tömma magen på innehåll. Sitter här fortfarande bakis….. Usch usch usch!

Var och hälsade på pappa när man kom tillbaka hem. Slutade med att han tvingade syrran att sätta sig bakom ratten och testa köra. Slutade med att ja också blev tvingad. Livrädd och panik till 100% så satt man där körde och svängde runt och allt. Kliver ut och helt skakis och illamående. Men gick bättre en förväntat. Rätt förvånad. Men ett körkort har man fortfarande inget intresse för! 

Har inte tagit det lugnt en ända dag. Så känns som att man bara skulle behöva varva ner en dag. Typ sitta och spela och ligga och läsa. Antar att denna vecka inte kommer vara så fartfylld. Förutom Onsdag då det smäller! Vill verkligen veta nu nu nuuuu!  Hatar att vänta…

Film tips!
bugsy_46158559

Bedtime stories
Så grymt jävla rolig film! Trodde jag skulle kissa på mig. Marsvinet är ju så jävla klockrent!
“What´s on my head?”
”It is bugsy”
”Why do you call him that?”
”Beacurse of his eyes”
Hahahahaha!
Sen snubben med panikattacksömnproblem! Hahah, shit alltså.
Lätt värd film att se!

Någon film som är totalt jävla störd och grymt dålig är The ruins.
Handlar om ett tempel och några växter på det templet som växer inuti en och typ äcklar sig och skit. Nej fyfan usch usch usch! Jag var inte den ända som tycker det kan man säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.