17 september 2011

That´s hot

from-dust-img2

Fick något ryck att göra om bloggen som vanligt. Fick bli en enkel jäkel! Sitter ju inte så mycket och skriver här ändå men men.
Igår blev man kvar inne i stan. Tänkt göra något nytt för omväxlingsskull, har blivit att man varit hemma varje helg eftersom skolan varit så jävla mycket med. Men i alla fall! Följde då med bror till Jojjs och Richard var tydligen fest där och på evenemanget stod det att 4 pers hade tackat Ja till att kommit meeen så blev det ju inte riktigt va! Kommer dit och det är runt sådär 8 pers där redan haha. Kände verkligen ingen förutom Richard, Jojjs och bror då. Dom drack och själv satt man där nykter och lyssnade och skrattade. Seeen börja det drälla in ännu flera! Så till slut var hela lägenheten full! Blev lite flera man kände sen. Man fick sig ett par goda skratt! Richard och hans grogg blandningar var ju verkligen fina, elller?! Haha usch. Sen drog dom till krogen och då gick jag tillbaka till bror. Kollade lite tv sen tvär somnade man. Hoppade som en idiot när jag vaknade av att telefon ringde, då var det bror som ville in så det var bara att lyfta på sig och springa ner och öppna dörren. Somnade lika snabbt igen.
Så idag fick man faktiskt sova länge för en gångs skull, sov till 11 eller något sånt. Brukar annars vakna runt 7 på morgonen på helgerna och det är fan inte nice!!

from-dustBror och jag drog igång Ps3: et och började spela. Sen satt han och spelade Call of Duty för sig själv och jag trodde man skulle dö av garv! Han vart så jävla sur att han inte viste om han skulle skratta eller gråta och skrek som jag vet inte vad hahaha! Han skylde på att hans lag var dåliga men hmm var det verkligen så? Haha. När han sedan inte orkade mer så fick jag något ryck att ladda ner något skit spel bara för att ha något att göra så det blev något som hette From Dust. Handlar om några jävla infödingar och man ska hjälpa dom bygga byar och shit. Men blev ju till slut så att både jag och bror tvär fastnade i det där hahahah! Så jävla värdelöst men ändå så sitter man där helt fast klistrad! Va är det för fel på oss?!



Senare så åkte man tillbaka hem till landet igen och vad gör man nästa direkt man kommer hem? Joo man sätter sig på “vanliga” cykeln och cyklar runt en sådär 8 km, sen efter ett tag när man kommit tillbaka hem blev det lite träningscykel på det. Hade ju suttit still nästa hela dagen, måste ju få sin träning för denna dag ju! Nanana naa na!

IMG_7950

What is this?! 
4525_99230272703_761262703_2679752_1386192_n

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.