26 november 2011

It´s a start of the beauty of art

newtattooea
Finally så har man börjat på en chestpeice! Var hos Lars idag och låg under nålen ett par timmar och kan väll påstå att man är rätt så jävla nöjd med resultatet. Så jävla lätt värt smärtan så det inte är sant! Dock satt John och as garvade åt mig, that´s noooot cooool! Hahaa. Nej men det var skit kul att han följde med. Satte han på ett test med, människan har extremt svårt att sitta stil och det fick han göra dom timmarna haha. Det var lite kul att se!
Satt igår och fin slipade skissen vart klar rätt sent på natten men men.
IMG_8539
Fyfan efter vi var klara så skulle jag och John dra och handla, virrigare människa en mig får man fan ta och leta efter. En jävla tur att han var med haha. Hatar att gå in i affären och redan är stressad, ser ut som en galen vet inte vad. Skulle gå mot bror och påväg skulle vi in på Statoil och köpa snus åt bror. Men när vi kom mot Statoil fortsatte jag bara gå John: HALLÅ? Snus? * as garv *. Var helt i andra tankar! Det är fan inte lätt haha. Sen skulle jag cykla hem efter man klivit av bussen, kan rekommendera att cykla med ägg i cykelkorgen och ha en skiiit kass cykellampa som bara lyser upp ena sidan av vägen. Körde ner i en grop och tänkte heeeeelvete nu gick väll vart ända jävla ägg sönder! Men nejdå dom klarade sig fin fint. Så nu sitter man här och väntar på mor att hon ska komma hem, funderar på att träna. Så ska hon få smaka min nyttiga kladdkaka that I have made! Har inte smakat den själv så ska bli lite kul haha. Haha, igår var lill syrran hemma, mor och hon bakade för hon och en polare till henne skulle stå och sälja det idag. Hörde hur dom lyssnade på gamla godingar och sjöng så det stod härliga till hahaha! Kommer ner och då blev det allsång och dans! Härmade tydligen Baloo rätt bra hahaha.

I morgon blir det att ställa sig och baka bröd! Var tvungen att köpa bröd och av någon anledning så är det fan nasty att äta. Har inte ätit köpt börd på vet inte hur länge. But it´s so fucking tastier with homebaked!!
Skulle då förska snygga till mitt extremt fula sängbord typ nån dag här i veckan, och igår kom mor och ba: Du Elina det blir nog bara skit av ditt sängbord. Say whaaaat! Nej men då har inte skiten torka ett ända jävla dugg typ. Fortfarande kletig typ. Liksom hur i helvete kommer det sig! Så om det inte har torkat i morgon är det bara att elda upp skiten.. Såå då har man inget bord alls. FUUUUCK! Aja jävla skit färg.. Det vita torka men fan inte svarta. 



1 kommentar:

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.