29 november 2011

Snoow? Hello?!

pyyynt

I Söndags var det ju det där med att adventspynta! Så jag och mor satte igång och gjorde det. Medan då lill syrran låg i soffan och kollade Tv, Scooter var med där på ett hörn i köket. Resultatet vart riktigt mysigt. Tog även in dom ny målade köksmöblerna. Så vart extra fiiiint och mysigt! Men man har ändå inte fått den där jul känslan än.. Vart är deeen!? Vart är snööön?!
We want snooow for Christmas!

pyyynt2

IMG_8557
Har inte riktigt orkat blogga. Hade tänkt att göra det igår men hade halvt panik sooo It didn´t work! Men nu så. Kanske inte roligaste uppdateringen heller men whata hell! Vad har man gjort idag? Jaa, inte mycket vaknade rätt sent för en gångs skull. Tog en jogging tur, sen fortsatte med mitt pysslande på en tavla sen cyklade man och möte mor och nu sitter man här. Ska ta och fortsätta lite med tavlan, var nån idé jag fick för mig igår kväll/natt att man skulle börja med. Går väll lite sådär. Men det är ju något att göra i alla fall. Borde egentligen ha börjat på Psykologin men ska ta och göra det. Har 4 st inlämningar av enheter och har ca en och en halv vecka på mig. Men har redan gjort dom när jag gick i gymnasiet typ så man har ju lite kvar i huvudet och tycker det är intressant så det gör saken lättare. Mot jul ska vi börja med Medicinskgrundkurs också, men det ska vi plugga på distans så får se hur det går.
Fyfaaaan snart jul! HELT SJUKT!



I morgon blir det att dra sig till stan. Tänkte svänga förbi bror och testa Skyrim, på hans Ps3. Men han har ingen HD tv såå det blir som ett Ps2, ingen bra grafik alltså. Buggar satan med tydligen så inte direkt super taggad. Men men! Sen blir det så att man drar till ÖB, Rusta och Willys osv med lill syrran, hennes kille och Clara. Kolla lite julklappar och skit. Får väll se vad man fyndar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera inte Anonymt, ändra skriver ni namn ( eller trycker på Namn/Webbadress när ni ska kommentera.
Kul att du tänker kommentera! Uppskattas.